GYIK

Hasznos

A terem címe Debrecen, Bolyai u. 23. (Bolyai utca – Mikszáth Kálmán u. sarok). A Sestakert szívében, az Újkert és a Nagyerdő szomszédságában található, az Egyetem főépületétől 5 percnyi sétára.

A 2-es villamos „DAB székház” megállójától 200 méterre (gyalog 3 perc), az 1-es villamos Egyetem téri megállójától 600 méterre (gyalog 8 perc) vagyunk. A Bólyai utcán közlekednek továbbá a 12-es és a 23-as buszok, a buszmegálló szinte szemben a teremmel található.

A környező kis utcákban, pl. a terem mellett, a Mikszáth Kálmán utcán tudsz parkolni. Mindig könnyű helyet találni, és a környékben a parkolás ingyenes.

A kerékpárt a kerítéshez vagy a villanyoszlophoz szoktuk láncolni, vagy behozhatod a tolóajtós kapu és a bejárati ajtó közé is, de ekkor is érdemes lezárni.

Hagyhatod a bejárati ajtó előtt, a kapu és az ajtó között, de a terem előterébe is befér 2-3 babakocsi. Érkezéskor/távozáskor segítünk fel-/leemelni a 2 lépcsőn.

Mind az 5, mind a 10 alkalmas bérlet 6 hétig érvényes. Amennyiben valamilyen okból (pl. betegség, vagy családi ok) nem tudod időben lejárni, e-mailben vagy személyesen kérvényezheted, hogy hosszabbítsuk meg a határidejét.

Nem szükséges, a teremben rendelkezésre állnak jógamatracok, amiket fertőtlenítő folyadékkal át szoktunk törölni, de ha szeretnéd, hozhatod és használhatod a sajátodat is. Törölköző használatát azonban javasoljuk.

Ha a fentieken kívül kérdésed merül fel, tedd fel bátran e-mailben vagy Messengeren!