Rólunk

Bemutatkozás

A rendszeres mozgással nem csak egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak leszünk, hanem szépülő testünk sikerélményt, pozitív kisugárzást, önbizalmat is ad. Ez a testi-lelki harmónia minden életszakaszunkban fontos.
Rohanó világunkban egy Anyának számtalan szerepben kell egyidejűleg helytállnia: feleség, édesanya, a háztartás vezetője, dolgozó nő, stb. Kisgyermekes szülőként megtapasztaltuk, hogy mekkora kihívást jelent egy édesanyának a napi teendői, a harmonikus családi élet fenntartása mellett időt szakítani saját testére és lelkére. Fontossági sorrendünkben – érthető módon – hajlamosak vagyunk magunk elé sorolni gyermekünket: edzésre, táncórára, zeneórára, játszótérre, különféle foglalkozásokra visszük őket, miközben nem marad időnk, energiánk nemhogy a saját hobbink gyakorlására, de még saját egészségünkre, testünk edzésére, feltöltődésünkre sem. Adni márpedig csak akkor tudunk másoknak, ha mi magunk épek, egészségesek vagyunk. Emiatt fogalmazódott meg bennünk a ForMaMi koncepció: párhuzamosan lehetőséget biztosítani a szülőnek és gyermekének a testgyakorlásra, sportolásra, különféle foglalkozásokra. Rég dédelgetett álmunk egy olyan családi mozgás- és életmód stúdió létrehozása, ahol lehetőséget biztosítunk az édesanyáknak a mozgásra, miközben csemetéje is valamiféle, korának megfelelő foglalkozáson vehet részt. Ennek alapjait kezdtük el letenni 2021. őszén.

Küldetésünknek érezzük és célul tűztük ki, hogy

  • egy olyan mozgásstúdiót hozzunk létre, ahol mindenki jól érzi magát, feltöltődik
  • támogassuk az egészséges életmódra nevelést már pici kortól
  • segítsük az anyukák és gyermekeik életminőségének javítását
  • átadjuk a mozgás örömét.

Tartsatok velünk, hozzátok magatokat csúcsForMába!

Délelőtti ForMaMi óráinkra elsősorban anyukaként, gyermekeddel együtt várunk. Amíg Te tornázol, őt is jó kezekben tudhatod: kisgyermeknevelő szakemberünk foglalkozik vele tőled néhány méterre a számukra külön elválasztott teremrészen.
Délutáni óráink csoportos edzések felnőtteknek, melyekre bárkit várunk kortól, testalkattól, edzettségi szinttől függetlenül. Ezek mellett NINCS gyermekfoglalkozás!

Magánóráinkra jelentkezhettek egyedül vagy gyermekkel is. Utóbbinál igény esetén gyermekfelügyeletet biztosítunk. Tornázhatunk a teremben vagy akár az otthonodban is. Érdeklődésedet bármely elérhetőségünkön várjuk.

Szeretettel várunk:

Nagy Izabella sportedző és Dózsa-Uzonyi Gyöngyi kisgyermeknevelő

Nagy Izabella aerobik sportedző, gerincjóga, jógakerék, Port de Bras, szétnyílt hasizom regeneráló tréning oktató

Nagy Izabella

aerobik sportedző, gerincjóga, jógakerék, Port de Bras, szétnyílt hasizom regeneráló tréning oktató

“Nagy Izi vagyok, aerobik sportedző, Port de Bras® és gerincjóga oktató, egy 4 éves kisfiú anyukája, a ForMaMi koncepció megálmodója. Egész életemben mozgásban voltam: mozgékony kisgyermekből egy sport-, és táncimádó felnőtté cseperedtem, számtalan sport-, és táncágnak hódoltam: gyermekkorban küzdősportok, majd latin és standard versenytánc, salsa, reggaeton, indiai tánc, balett, alakformáló és step-aerobik, Port de Bras®, fitness rúdtánc, légtornász karika, és emellett kiemelném a jógát, ami több, mint mozgás: bölcseleti rendszer és életforma.
Küldetésemnek érzem, hogy a sport szeretetét, a mozgás örömét másoknak is átadjam. Fontosnak tartom az egészségünk megőrzését, a prevenciót. Köszönöm, ha bizalmat szavazol, és velem tartasz ezen az úton!”

Dózsa-Uzonyi Gyöngyi óvodapedagógus, kisgyermek nevelő-gondozó, gyermek aerobik, fit-ball oktató

Dózsa-Uzonyi Gyöngyi

óvodapedagógus, kisgyermek nevelő-gondozó, gyermek aerobik, fit-ball oktató

“Dózsa-Uzonyi Gyöngyinek hívnak. 6 évig dolgoztam óvodapedagógusként. Hivatásom gyakorlása közben elvégeztem a felsőfokú kisgyermek nevelő-gondozó képzést is, hogy a 3 év alatti gyermekek gondozásába is szakszerűen belelássak. Ezután végeztem el az aerobic sportoktató képzést, fit-ball trainer képzést, majd a gyermekekre levetítve a gyermek aerobik oktató képzést is. 4 évig tartottam aerobic foglalkozásokat 3 korosztály számára az óvodában. Fontosnak tartom a mozgás megszerettetését kisgyermekeknél a lehető legkorábban, az egészséges testi fejlődés érdekében.”