Házirend

Bejelentkezés

Az órákon/foglalkozásokon, programokon való részvétel jelentkezéshez kötött. Az általunk tartott összes program limitált, ezért jelentkezésed leadásával (https://formamistudio.hu/idopontfoglalas/) tudod biztosítani a helyedet. Amennyiben egészségi állapotod ezt megkívánja, regisztráció előtt konzultálj orvosoddal, és azt jelezd az oktató felé is! Az órákat minden résztvevő saját felelősségére látogatja.

Fizetés

Az órajegyeket személyesen, készpénzben vagy átutalással tudod fizetni.

Bankszámla adatok az utaláshoz:

Számlatulajdonos: Nagy Izabella / Raiffeisen
Bankszámlaszám: 12052712-01280216-00100003
Közlemény: a vásárolt szolgáltatás neve (pl. “5 alkalmas aerobik/jóga bérlet”; “Jógakerék&Handpan”), vevő számlázási címe

A különböző programok árai, időtartama, illetve helyszíne eltérhetnek egymástól, és ezekre előre fizetés/utalás szükséges, mindig tájékozódj az adott esemény leírásában!

 Lehetőség van bérletek vásárlása is, 5, illetve 10 alkalmas bérletekről érdeklődj az oktatónál!

Lemondás

Amennyiben mégsem tudsz részt venni az órán, kérlek minden esetben jelezd felénk, de legkésőbb 24 órával az esemény megkezdése előtt. A későn lemondott, illetve le nem mondott órákat minden esetben ki kell fizetni! Az időben lemondott óra díját 30 napon belül felhasználhatod egy általad választott, de árban megegyező másik órán.

Érkezés / távozás, óra közben

A termet az óra kezdete előtt 15 perccel nyitjuk. Ha még tart az előző óra, kérjük, a bejáratnál várd meg, míg befejeződik!
A programok kezdete előtt legalább 5 perccel érkezz meg! Öltözeted legyen mindig a programnak megfelelő! Kinti cipővel kérlek, ne lépj a sportszőnyegre, hanem hagyd azt a bejáratnál elhelyezett cipőtartón! Kérlek ne használj krémeket, illó-olajokat, erős parfümöt óra előtt! Kérlek, vigyázz a tisztaságra, ételt és italt (kivéve víz) a sportpadlóval borított teremben ne fogyassz, ezt ha szükséges, kültéren, vagy az öltözőben tedd meg!
Az eszközökért mindenki maga felelős, ezért kérlek, bánj velük körültekintően! Károkozás esetén a kár megtérítése a vendéget terheli. Az eszközöket rendeltetésszerűen, oktató felügyelete mellett lehet csak használni, saját felelősségre. Óra után az eszközeit mindenki maga pakolja vissza az oktató felügyelete mellett. Óra alatt viselkedéseddel ne zavard társaidat, a tanárt! Az óra alatt mobiltelefon használata tilos, kérlek kapcsold ki, vagy állítsd repülőgép üzemmódba, hogy a rezgés senkit ne zavarjon! Távozáskor, kérlek, hagyj rendet magad után, és figyelj értékeidre is! A helyszínen felejtett személyes tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

Fényképezés

Kérésedre az oktató szívesen készít rólad képeket, amiket a forrás megjelölésével nyugodtan felhasználhatsz. Kérlek ne zavard az óra menetét és társaidat fényképezéssel!

Részvételi feltételek

Az órákon minden egészséges 18. életévét betöltött felnőtt részt vehet, akinek egészségi állapota ezt lehetővé teszi. 18 éven aluliak szülői hozzájárulással részt vehetnek az órákon, de az oktatónak jogában áll egyes programok esetében másképp dönteni. A programokon nem vehet részt olyan, aki alkohol- és/vagy drog- befolyása alatt áll.

Egészségügyi kockázatok

Az óráinkon nyújtott szolgáltatás fizikai tevékenység és mint ilyen, megerőltető lehet, hordozhat akár sérülésveszélyt is. Emiatt, mindenképpen javasolt a gyakorlás megkezdése előtt orvos vagy gyógytornász tanácsát kikérni. Egyes órákon előfordulhat kiegészítő eszközök, pl. tornaszalag vagy jógatégla használata. Az ezen eszközök használatával kapcsolatos útmutatást is szakembertől kell kérni. A ForMaMi Mozgás-és Életmód Stúdió nem szakorvosi szervezet, az oktató nem ad egészségügyi tanácsot és nem állít fel diagnózist. Amennyiben az óra megkezdésekor mozgásszervi, vagy egyéb egészségügyi panaszok állnak fent, gyógytornásszal vagy szakorvossal történő konzultáció/vizsgálat szükséges.

Minden arra vonatkozó instrukció vagy megjegyzés az órák során, hogy hogyan végezzünk el egy adott gyakorlatot vagy hogyan használjunk egy adott kiegészítő eszközt, kizárólag javaslat. Nem kötelező minden gyakorlatot elvégezni az órákon való részvétel során. Az órákon résztvevők elismerik, hogy saját fizikai és mentális állapotuk felmérése saját, egyéni felelősségi körükbe tartozik.

A résztvevő saját felelősségére vállalja azt is, hogy a ForMaMi Mozgás-és Életmód Stúdió óráin való részvétel során nem lépi át saját fizikai teljesítőképességének korlátait és tudásának, képességeinek megfelelő szintű órákat választ. Figyelembe veszi továbbá saját fizikai és mentális kondícióit, esetleges limitációit. A résztvevő tudomásul veszi, hogy az oktató adhat olyan variációs lehetőséget bizonyos gyakorlatokra, jóga pózokra, amelyek meghaladhatják a gyakorló képességeit. Ezeket saját belátás szerint a saját képességek alapos felmérése mellett szabad csak követni. A résztvevő minden esetleges sérülés vagy bármilyen panasz esetén kifejezetten eltekint bármiféle kártérítési igény benyújtásától a ForMaMi Mozgás-és Életmód Stúdió, vagy annak szerződéses partnerei és munkatársai felé.