Óráink

Edzéstípusok

FormAerobik

ugrálásmentes, ízületkímélő, dinamikus alakformáló-zsírégető aerobik

Kellemesen átmozgató, zsírégető-erősítő-tonizáló, low-impact (szökkenésmentes), ezáltal ízületkímélő alakformáló aerobik óra változatos eszközhasználattal (bokasúly, kézisúlyzó, soft ball, fit ball, gumiszalag) és a gyakorlatok sokszínűségével. Az első 30 percben álló dinamikus, a második 30 percben talajos funkcionális, saját testsúlyos és eszközös edzés vár rád. Kortól, testalkattól, edzettségi szinttől függetlenül bátran csatlakozz!
A foglalkozás 60 perces.

FormAerobik Step

intenzív zsírégető-alakformáló aerobik step paddal

Az egyik legkiválóbb kardioedzés, mert úgy tudjuk felvinni, és zsírégető (vagy akár állóképesség növelő) tartományban tartani a pulzust, hogy nincs ugrálás, nincs szökkenés, nincs becsapódás, tehát a futással, high-impact aerobikkal szemben abszolút ízületkímélő. Nem dance-step óra, nincs bonyolult koreográfia. 
Akkor mégis mire számíts?
Intenzív órára, ütős zenékre, szuper lelkes csapatra, remek hangulatra, egyszerű lépés-emelés-guggolás-kitörés kombinációkra 40 percben, talajon végzett erősítő-nyújtó gyakorlatokra 20 percben, verejtékezésre, sikerélményre, és talán másnapi izomlázra is.
A foglalkozás 60 perces.

Step aerobik gyakorlatok nők számára, csoportos női torna óra, női fitness
Játékos foglalkozás gyerekeknek, kisgyermekek, kisgyermeknevelő

ForMaMi Torna

torna és csúcsforma Anyának + játékos mozgás a lurkónak

Kellemesen átmozgató, zsírégető-erősítő-tonizáló, low-impact (szökkenésmentes) alakformáló aerobik óra anyukáknak, ami bármilyen alkattal, edzettségi szinttel bátran elkezdhető.
Amíg Te a csúcsformádon dolgozol, addig a csemetédet is biztonságban, jó kezekben tudhatod, hiszen tőled néhány méterre önfeledten szórakozik, játszik, mozog (pl. mászókázik, csúszdázik, egyensúlyoz, stb) kisgyermeknevelő segítsége, felügyelete, irányítása mellett.
Javasolt korosztály: 1 éves (totyogós) kortól 4 éves korig. /Kisebb kor sem kizáró ok (babafüggő), de akár csatlakozhatsz egyedül, gyermek nélkül is./
A foglalkozás 60 perces.

ForMaMi Tummy

torna és feszes, formás has, erős törzsizmok Anyának + játékos foglalkozás a babának

A ForMaMi torna azon változata, amit a gyermekágyas időszak lejárta után (hüvelyi szülés után 6-8, császármetszés után 10-12 héttel) ajánlunk elkezdeni. Szülés utáni regeneráló torna, melynek célja lehet az esetlegesen kialakult szétnyílt hasizom (rectus diastasis) regenerálása, a hasfal feszesítése, a törzsizmoknak és a medencefenék izmainak megerősítése.
Hozd magaddal a babádat! Szakképzett babysitter-dajka, kisgyermeknevelő szakember gondoskodik róla, míg Te kapsz egy kis énidőt, és tornázhatsz!
Javasolt korosztály a babáknál: 2 hó – 1/1,5 év. /Egyedül, baba nélkül is csatlakozhatsz./
A foglalkozás 55-60 perces.

Feszes, formás has és erős törzsizmok ForMaMi tornával
Csoportos jóga óra, jógagyakorlatok nők számára

Napindító jóga

dinamikus, power-flow gyakorlás, hogy pompásan induljon a napod!

A jóga több, mint mozgásforma: több ezer éves múltra visszatekintő mozgás- és bölcseleti rendszer. Az óra folyamán elsősorban erősítő, gerincmobilizáló és nyújtó hatású gyakorlatsorokat végzünk légzésszinkronban, folyamatos áramlásban. Ezek kifejezetten erősítő hatással vannak a core (törzs) izmokra, megalapozzák a helyes testtartást, energetizálnak. A gyakorlást ráhangolódással indítjuk, és rövid levezetéssel, relaxációval zárjuk. Kerülj egyensúlyba, indítsd a napot jógával!

A foglalkozás 60 perces.

Jógakerék

az eszközös jógaóra, hogy kerek legyen a világ!

A jógakerék egy egyszerű, de nagyszerű eszköz, ami segítheti, de nehezítheti, intenzívebbé is teheti a jógagyakorlást. Ez a 33 cm átmérőjű, henger alakú eszköz a külső felszínén szivacs borítást kapott, hogy kényelmesebb legyen. A gerinc, a vállak, a csípő nyitását, nyújtását mélyebb testhelyzetekbe jutással segíti, az izomfeszülést, görcsöt önmasszírozással oldja. Az óra folyamán erősítő, nyújtó és egyensúlyi gyakorlatokat egyaránt végzünk a kerékkel. A gyakorlást a jóga órákon megszokott módon, ráhangolódással indítjuk, és relaxációval zárjuk. Ha egy különleges kikapcsolódásra vágysz, próbáld ki!

A foglalkozás 60 perces.

Jógagyakorlatok jógakerékkel nők számára
Légtorna karika Debrecenben

Légtorna karika / Aerial Hoop

a légtorna eszközök királynője

A karika, nemzetközi/angol elnevezéssel Aerial Hoop a légtorna egyik változata. Egy kb. 1 méter átmérőjű, hevederrel és karabínerrel a mennyezetre felfüggesztett, bandázsolt vaskarikán, nagyrészt a levegőben végezünk erő, hajlékonysági és akrobatikus elemeket. A karika egy rendkívül elegáns és légies eszköz. Már a kezdő szintű trükkök is igen látványosak, ugyanakkor segítenek megszokni a magasságot, tökéletesíteni a szer technikáját. Figyelem, kezdő szintű óra, nem tanulunk nehéz, cirkuszi mutatványokat, viszont a karikával még most ismerkedők bátran jelentkezzenek!

A foglalkozás 55-60 perces, kiscsoportos (max. 6 fő), az aerobik/jóga óráktól eltérő árú!

Port de Bras

Test és Lélek tánca

Magával ragadó, chill-out zenére végzett, koreográfiás, könnyed, finom mozgásforma, mely ötvözi a balett, jóga, stretching és pilates elemeket. Valódi elixír testnek, léleknek, különösen az ülőmunkában leterhelt gerincnek és idegrendszernek.
Egyszerű, könnyen követhető, jóga ászanákból és táncos elemekből álló koreográfiát tanulunk, ezt a számtalan ismétlés során alaposan begyakoroljuk, így az óra második felében tested, lelked és elméd átadhatod a táncnak, és elmélyülhetsz a flow-élményben. A órát talajgyakorlatokkal és relaxációval zárjuk.
Kezdő szintű óra, nem szükséges sem táncos, sem jógás “előképzettség”.

Órarenden kívüli, havi 1 alkalommal indított, 90 perces foglalkozás egyedi árazással.

Port de Bras - a test és lélek tánca, női torna, női fitness
Játékos foglalkozás gyerekeknek, kisgyermekek, kisgyermeknevelő Debrecenben

ForKids Torna

fejlesztő, játékos torna ovisoknak

Zenés, komplex, mozgáskoordinációt fejlesztő foglalkozás játékosan, szárnyaló fantáziánk segítségével, mesébe ágyazva. Képzett óvodapedagógus, gyermek aerobik oktató tartja a órákat, melyek a gyermek aerobik elemeire épülnek, és minden képességterületet érintenek. Amire szükségünk lesz: Kényelmes sportruházat, cipő, és 1 kulacs víz. A foglalkozás 45 perces.

Magánóra

igényszerintiség a gyermeknevelésben, igényszerintiség az ügyfélkiszolgálásban

Szeretettel várjuk jelentkezésed magánórára akár egyedül, akár babáddal/gyermekeddel, szabad kapacitás függvényében a Stúdiónkban vagy az otthonodban. (Debrecen területén, 8 és 16 óra közötti időszakban tudjuk vállalni, hogy házhoz megyünk.)
Kérésed esetén állapotfelméréssel, beszélgetéssel kezdünk, segítünk meghatározni a célod, és ahhoz mérten adunk kihívást jelentő feladatokat: akár a testgyakorlatokon túl életmódbeli és táplálkozási tippeket. Minden eszközt biztosítunk.
Kedved és célod szerint választhatsz a következő mozgásformák közül:
alakformáló aerobik, step aerobik, tabata köredzés, szülés utáni regeneráló torna, gerincjóga, női jóga, jógakerék, Port de Bras, légtornász karika.
A magánórákhoz előzetes egyeztetés szükséges! Kérlek keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

A foglalkozás lehet igény szerint 60 vagy 90 perces.

jógakerék gyakorlat, jóga, női fitness, relax