Óráink

Edzéstípusok

FormAerobik

ugrálásmentes, ízületkímélő, dinamikus alakformáló-zsírégető aerobik

Kellemesen átmozgató, zsírégető-erősítő-tonizáló, low-impact (szökkenésmentes), ezáltal ízületkímélő alakformáló aerobik óra változatos eszközhasználattal (bokasúly, kézisúlyzó, soft ball, fit ball, gumiszalag) és a gyakorlatok sokszínűségével. Az első 30 percben álló dinamikus, a második 30 percben talajos funkcionális, saját testsúlyos és eszközös edzés vár rád. Kortól, testalkattól, edzettségi szinttől függetlenül bátran csatlakozz!
A foglalkozás 60 perces.

FormAerobik Step

intenzív zsírégető-alakformáló aerobik step paddal

Az egyik legkiválóbb kardioedzés, mert úgy tudjuk felvinni, és zsírégető (vagy akár állóképesség növelő) tartományban tartani a pulzust, hogy nincs ugrálás, nincs szökkenés, nincs becsapódás, tehát a futással, high-impact aerobikkal szemben abszolút ízületkímélő. Nem dance-step óra, nincs bonyolult koreográfia. 
Akkor mégis mire számíts?
Intenzív órára, ütős zenékre, szuper lelkes csapatra, remek hangulatra, egyszerű lépés-emelés-guggolás-kitörés kombinációkra 40 percben, talajon végzett erősítő-nyújtó gyakorlatokra 20 percben, verejtékezésre, sikerélményre, és talán másnapi izomlázra is.
A foglalkozás 60 perces.

Step aerobik gyakorlatok nők számára, csoportos női torna óra
Játékos foglalkozás gyerekeknek, kisgyermekek, kisgyermeknevelő

ForMaMi Torna

torna és csúcsforma Anyának + játékos mozgás a lurkónak

Kellemesen átmozgató, zsírégető-erősítő-tonizáló, low-impact (szökkenésmentes) alakformáló aerobik óra anyukáknak, ami bármilyen alkattal, edzettségi szinttel bátran elkezdhető.
Amíg Te a csúcsformádon dolgozol, addig a csemetédet is biztonságban, jó kezekben tudhatod, hiszen tőled néhány méterre önfeledten szórakozik, játszik, mozog (pl. mászókázik, csúszdázik, egyensúlyoz, stb) kisgyermeknevelő segítsége, felügyelete, irányítása mellett.
Javasolt korosztály: 1 éves (totyogós) kortól 4 éves korig. /Kisebb kor sem kizáró ok (babafüggő), de akár csatlakozhatsz egyedül, gyermek nélkül is./
A foglalkozás 60 perces.

ForMaMi Tummy

torna és feszes, formás has, erős törzsizmok Anyának + játékos foglalkozás a babának

A ForMaMi torna azon változata, amit a gyermekágyas időszak lejárta után (hüvelyi szülés után 6-8, császármetszés után 10-12 héttel) ajánlunk elkezdeni. Szülés utáni regeneráló torna, melynek célja lehet az esetlegesen kialakult szétnyílt hasizom (rectus diastasis) regenerálása, a hasfal feszesítése, a törzsizmoknak és a medencefenék izmainak megerősítése.
Hozd magaddal a babádat! Szakképzett babysitter-dajka, kisgyermeknevelő szakember gondoskodik róla, míg Te kapsz egy kis énidőt, és tornázhatsz!
Javasolt korosztály a babáknál: 2 hó – 1/1,5 év. /Egyedül, baba nélkül is csatlakozhatsz./
A foglalkozás 55-60 perces.

Feszes, formás has és erős törzsizmok ForMaMi tornával
Csoportos jóga óra, jógagyakorlatok nők számára

Hétindító jóga

dinamikus, power-flow gyakorlás, hogy pompásan induljon a heted!

A jóga több, mint mozgásforma: több ezer éves múltra visszatekintő mozgás- és bölcseleti rendszer. Az óra folyamán elsősorban erősítő, gerincmobilizáló és nyújtó hatású gyakorlatsorokat végzünk légzésszinkronban, folyamatos áramlásban. Ezek kifejezetten erősítő hatással vannak a core (törzs) izmokra, megalapozzák a helyes testtartást, energetizálnak. A gyakorlást ráhangolódással indítjuk, és rövid levezetéssel, relaxációval zárjuk. Kerülj egyensúlyba, indítsd a hetet jógával!

A foglalkozás 60 perces.

Jógakerék

az eszközös jógaóra, hogy kerek legyen a világ!

A jógakerék egy egyszerű, de nagyszerű eszköz, ami segítheti, de nehezítheti, intenzívebbé is teheti a jógagyakorlást. Ez a 33 cm átmérőjű, henger alakú eszköz a külső felszínén szivacs borítást kapott, hogy kényelmesebb legyen. A gerinc, a vállak, a csípő nyitását, nyújtását mélyebb testhelyzetekbe jutással segíti, az izomfeszülést, görcsöt önmasszírozással oldja. Az óra folyamán erősítő, nyújtó és egyensúlyi gyakorlatokat egyaránt végzünk a kerékkel. A gyakorlást a jóga órákon megszokott módon, ráhangolódással indítjuk, és relaxációval zárjuk. Ha egy különleges kikapcsolódásra vágysz, próbáld ki!

A foglalkozás 60 perces.

Jógagyakorlatok jógakerékkel nők számára
Légtorna karika

Légtorna karika / Aerial Hoop

a légtorna eszközök királynője

A karika, nemzetközi/angol elnevezéssel Aerial Hoop a légtorna egyik változata. Egy kb. 1 méter átmérőjű, hevederrel és karabínerrel a mennyezetre felfüggesztett, bandázsolt vaskarikán, nagyrészt a levegőben végezünk erő, hajlékonysági és akrobatikus elemeket. A karika egy rendkívül elegáns és légies eszköz. Már a kezdő szintű trükkök is igen látványosak, ugyanakkor segítenek megszokni a magasságot, tökéletesíteni a szer technikáját. Figyelem, kezdő szintű óra, nem tanulunk nehéz, cirkuszi mutatványokat, viszont a karikával még most ismerkedők bátran jelentkezzenek!

A foglalkozás 55-60 perces, kiscsoportos (max. 6 fő), az aerobik/jóga óráktól eltérő árú!

Port de Bras

Test és Lélek tánca

Magával ragadó, chill-out zenére végzett, koreográfiás, könnyed, finom mozgásforma, mely ötvözi a balett, jóga, stretching és pilates elemeket. Valódi elixír testnek, léleknek, különösen az ülőmunkában leterhelt gerincnek és idegrendszernek.
Egyszerű, könnyen követhető, jóga ászanákból és táncos elemekből álló koreográfiát tanulunk, ezt a számtalan ismétlés során alaposan begyakoroljuk, így az óra második felében tested, lelked és elméd átadhatod a táncnak, és elmélyülhetsz a flow-élményben. A órát talajgyakorlatokkal és relaxációval zárjuk.
Kezdő szintű óra, nem szükséges sem táncos, sem jógás “előképzettség”.

Órarenden kívüli, havi 1 alkalommal indított, 90 perces foglalkozás egyedi árazással.

Port de Bras - a test és lélek tánca

ForKids Torna

fejlesztő, játékos torna ovisoknak

Zenés, komplex, mozgáskoordinációt fejlesztő foglalkozás játékosan, szárnyaló fantáziánk segítségével, mesébe ágyazva. Képzett óvodapedagógus, gyermek aerobik oktató tartja a órákat, melyek a gyermek aerobik elemeire épülnek, és minden képességterületet érintenek. Amire szükségünk lesz: Kényelmes sportruházat, cipő, és 1 kulacs víz. A foglalkozás 45 perces.

Magánóra

igényszerintiség a gyermeknevelésben, igényszerintiség az ügyfélkiszolgálásban

Szeretettel várjuk jelentkezésed magánórára akár egyedül, akár babáddal/gyermekeddel, szabad kapacitás függvényében a Stúdiónkban vagy az otthonodban. (Debrecen területén, 8 és 16 óra közötti időszakban tudjuk vállalni, hogy házhoz megyünk.)
Kérésed esetén állapotfelméréssel, beszélgetéssel kezdünk, segítünk meghatározni a célod, és ahhoz mérten adunk kihívást jelentő feladatokat: akár a testgyakorlatokon túl életmódbeli és táplálkozási tippeket. Minden eszközt biztosítunk.
Kedved és célod szerint választhatsz a következő mozgásformák közül:
alakformáló aerobik, step aerobik, tabata köredzés, szülés utáni regeneráló torna, gerincjóga, női jóga, jógakerék, Port de Bras, légtornász karika.
A magánórákhoz előzetes egyeztetés szükséges! Kérlek keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

A foglalkozás lehet igény szerint 60 vagy 90 perces.

jógakerék gyakorlat, jóga