NAPKÖSZÖNTŐ JÓGA HANGFÜRDŐVEL – testi, lelki, szellemi megújulás

jóga hangfürdővel

Tavasz a megújulás, új kezdet ideje!
Tavasszal nem csak környezetünknek, a minket körülvevő természetnek van szüksége a megújulásra. Testünk-lelkünk-szellemünk is igényli a változást, az “újjászületést”.
A téli időszakban lelassult és legyengült szervezeted, immunrendszered, befelé forduló lelked is kívánja most már a feltöltődést, a kifelé fordulást, az új kezdetet, a színeket, a tavaszi játékosságot.
Ha a te lelkedben is felmerült az igény egy tavaszi megújulásra, feltöltődésre, akkor
szeretettel várunk 90 perces hangtálas jógagyakorlásunkra!

Nagy Izi frissítő jógagyakorlatokkal, napüdvözlet sorozattal, és erősítő, köldökcsakra fókuszú ászanákkal egy közös gyakorlásra,
Nagy-Simon Zsófi nepáli hangtálaival és terápiás hatású illóolajával relaxációra, testi-lelki-szellemi harmonizálásra vár Téged.

A jóga több, mint mozgásforma: több ezer éves múltra visszatekintő mozgás- és bölcseleti rendszer. A gyakorlás folyamán végzünk légző, stresszoldó, testtudatnövelő, egyensúlyi gyakorlatokat, és mivel ezen a napon gyakorlásunk fókuszába a tavaszi megújulás, a nap köszöntése, a napfonat csakránk kerül, ezért Napüdvözlet ászanasort és sok-sok erősítő ászanát is. Ráhangolódással kezdünk, és relaxációval zárunk. Az aláfestő „zenét” eközben a hangtálak biztosítják.A hangfürdő időtartama alatt, mélyrelaxált állapotban a sejtjeid új életre kelnek, elméd korlátozó gondolatai feloldódnak, beindulnak szervezeted öngyógyító folyamatai. Idegrendszered megnyugszik, izomfeszültségeid feloldódnak. A relaxáció alatt nem kell semmit sem csinálnod, csak kényelmesen feküdnöd! A hangtálak teszik a dolgukat!
Bármi is legyen a célod, akár a mozgásszegény életmódból fakadó gerincproblémák, tartáshibák megelőzése, akár a stresszoldás, egyensúlyba kerülés, akár a fittséged növelése, akár a mozgáskoordinációd, testtudatod fejlesztése, meleg szívvel ajánljuk eseményünket! Gyakorolj és hangfürdőzz velünk, tapasztald meg a jóga és a hangtálak jótékony hatásait!
Minden eszközt biztosítunk, csak magadat hozd el! A kb. másfél órás program ára: 3.600 Ft vagy 2 ForMaMi bérletalkalom. A létszámkorlát miatt kérjük szépen, jelentkezz be itt! 👇
https://formamistudio.hu/idopontfoglalas
Szeretettel várunk, ha teljes harmóniára, erőgyűjtésre, rezgésszint növelésre és feltöltődésre vágysz!
Bátran jelentkezz akkor is, ha eddig még soha nem próbáltad a jógát vagy a hangfürdőt! Épp itt az ideje! 😉

Namaste:
Nagy Izi jógaoktató / ForMaMi és
Nagy-Simon Zsófi hangterapeuta / Nepáli rez-ZEN-és

Megosztom
Korábbi híreink