JÓGAKERÉK HANGFÜRDŐVEL – hogy 2023. az egyik legjobb éved legyen!

Újévi jógakerék hangfürdővel, hangtálas jóga

Te is tele vagy vágyakkal, tervekkel, elhatározásokkal az új évre? Vegyél részt az év első hangtálas jógakerék gyakorlásán!

Szereted a jógakereket és a hangtálakat? Vagy nem próbáltad még őket ebben a párosításban? Akkor itt a remek alkalom! 😉

Az összpontosításra, fókuszálásra, egyensúlyozásra, harmóniára tanító jógagyakorlást követően szándékmegerősítő meditációval várunk, hogy könnyebben, biztosabban teljesülhessenek kitűzött céljaid 2023-ban!

Ha még nincs konkrét célod az évre, akkor is szeretettel várunk, évindító megerősítéseinkkel az életed csak jobb irányba mozdulhat el!
Nagy Izi jógakerekekkel, fényterápiával jógagyakorlásra, Nagy-Simon Zsófi nepáli hangtálaival és terápiás hatású illóolajával relaxációra, testi-lelki-szellemi harmonizálásra vár Téged!

Törzsvendégeink szavait idézve:
“A TELJES WELLNESS ÉLMÉNY GARANTÁLT!”

A jóga több, mint mozgásforma: több ezer éves múltra visszatekintő mozgás- és bölcseleti rendszer. A jógakerék pedig egy egyszerű, de nagyszerű, 33 cm átmérőjű, henger alakú eszköz, ami a külső felszínén szivacs borítást kapott, hogy kényelmesebb legyen. A gerinc, a vállak, a csípő nyitását, nyújtását mélyebb testhelyzetekbe jutással segíti, az izomfeszülést, görcsöt önmasszírozással oldja. Az óra folyamán testtudatosító, nyújtó, stresszoldó és egyensúlyi gyakorlatokat egyaránt végzünk a kerékkel. A gyakorlást a jóga órákon megszokott módon, ráhangolódással indítjuk, és relaxációval zárjuk.

Az aláfestő „zenét” eközben a hangtálak biztosítják. A hangfürdő időtartama alatt, mélyrelaxált állapotban a sejtjeid új életre kelnek, elméd korlátozó gondolatai feloldódnak, beindulnak szervezeted öngyógyító folyamatai. Idegrendszered megnyugszik, izomfeszültségeid feloldódnak. Az óra végi relaxáció alatt nem kell semmit sem csinálnod, csak kényelmesen feküdnöd! A hangtálak teszik a dolgukat!

Gyakorolj és hangfürdőzz velünk, tapasztald meg a jóga, a jógakerék és a hangtálak együttes jótékony hatását!
Minden eszközt biztosítunk, csak magadat hozd el!

A kb. 80 perces program ára: 3.500 Ft (vagy 1 ForMaMi bérletalkalom+1.500 Ft).

Időpont: 2023. január 20. 18:30.

Helyszín: ForMaMi Stúdió, Debrecen, Bolyai u. 23.

A kb. 80 perces program ára: 3.500 Ft (vagy 1 ForMaMi bérletalkalom+1.500 Ft).

A létszámkorlát (max. 12 fő) miatt kérjük szépen, jelentkezz be az alábbi weboldalon!
https://formamistudio.hu/idopontfoglalas

Szeretettel várunk, ha teljes harmóniára, összpontosításra, rezgésszint növelésre vágysz! Tegyél érte, hogy 2023. az egyik legjobb éved legyen!
Bátran jelentkezz akkor is, ha eddig még soha nem próbáltad a jógakereket vagy a hangfürdőt! Épp itt az ideje! 😉

Namaste:
Nagy Izi jógakerék és gerincjóga oktató / ForMaMi és
Nagy-Simon Zsófi hangterapeuta / Nepáli rez-ZEN-és

Megosztom
Korábbi híreink